
Peitusemäng köögiviljadega
Sellel aastal on olnud mõnus pikk sügis ja veel paar nädalat tagasi olid mõnedel meist tomat ja kurk kasvuhoones, petersell ja lehtkapsas peenras ning metsast saab endiselt korjata lehterkukeseeni. Juurviljad…
Isadepäev tummise pajaroa ja šokolaadivahuga
November on teadupärast kuu, kus tähelepanu all on mehed ja seda mitte ainult isadepäeva või mardipäeva tõttu. Üldiselt ja laiemalt räägitakse meeste tervisest ja elukvaliteedist, sh toiduvalikust ja liikumisest. Isadepäev…
Halloweeninädal: kõrvitsa sada saladust ja mida temast siis ikkagi teha
Paljudel tekib sama korduv küsimus igal aastal umbes samal ajal, kui Ameerika mandrilt meilegi rännanud Halloween on ukse taga ja kõrvitsast tuleb välja lõigata mõni õudselt armas nägu. Valid sa…
Proua Juubeli tordipulber aitab kiirel ajal koka hädast välja
Tänase kirjutise peategelaseks on proua Juubeli tordipulber (julgen öelda “proua”, kuna seda puna-valget pakendit mäletan juba oma lapsepõlvest). Tuntud ja minu jaoks nostalgiahõngulisest Juubeli tordipulbrist on aja jooksul palju kirjutatud…
Personaalkokk Moonika Lauba: tervislik lõuna kontoris, kodust kaasa!
Eelmises postituses kirjutasin sellest, kui oluline on pereema jaoks nädala toidukordade planeerimine. Sama kehtib ka kontorilõunate puhul. Mõnikord on päev kiire , töökohalt välja sööma minekuks ei jätku aega ja…
Snäkivalik kahele
Nädalamenüü planeerimine ehk kuidas saab kokku ostunimekiri?
Tean omast käest, kui väsitav võib olla poeskäik peale pikka tööpäeva, et hankida õhtusöögiks tooraineid. Ja see pole veel kõik, sest vaja on ju mõelda ka järgmisele hommikule ja lõunale….
Barbora personaalkokk

Toit on maitsvaim, kui seda on valmistatud südamega ja sellesse on puistatud armastust!
Moonika Lauba töötas aastaid peakokana Tallinna vanalinnas asuvas restoranis Peppersack. Nüüdseks tegutseb Moonika personaalkokana, pakkudes maitserõõme nii peredele kui ettevõtetele üle Eesti.
Foto: Barbora
Loe edasi